Ezt a cikket 2022. 10. 09 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Furfangos székely mese

A programsorozat logója nyitott könyvlapokkal

A Batyu Színház Furfangos székely mese című bábelőadása az Ugocsa utcai Könyvtárban.

plakát a cikkben szereplő információkkal

A furfangos székely menyecske meg az ördög - bukovinai mese alapján

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon túl, Erdély országban, az Aranyos folyó határainál, volt egyszer egy székely ember s annak a felesége.

A szegény székely dolgos volt, a földjén dolgozott nap mint nap.
Egyetlen boldogsága szeretett felesége volt, de bizony meggyűlt a gondja vele, mert az asszonynak nem csak a ruhája volt pörgős, hanem a nyelve is és sohase azt csinálta, amit kellett volna...

Úgy éltek, mint két kutya a kert közt...

Időpont: 2022. október 9. (Könyves vasárnap) 11 óra

Helyszín: Ugocsa utcai Könyvtár, 1126 Budapest, Ugocsa utca 10.

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a fszek1201@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
 
Plakát: FSZEK