Ezt a cikket 2023. 12. 07 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hegyvidéki boltosmesék

kép a program plakátjáról

Első alkalom

December 7-én indul az Élhető Hegyvidékért Egyesület és az Ugocsa Utcai Könyvtár új programsorozata, a legendás, szeretett helyi kisvállalkozókat bemutató "Hegyvidéki boltosmesék". Az első alkalommal a Böszörményi út 13-15. szám alatti papír-írószerbolt volt tulajdonosai, Krakovits Péter és Krakovitsné Sebes Zsuzsanna lesznek a vendégeink, akikre nagyon sokan emlékeznek jó szívvel a környéken.

A beszélgetést vezeti : Balla Judit

Időpont | 2023. december 7. (csütörtök) 17.00 óra
Helyszín | Ugocsa utcai Könyvtár, 1126 Budapest, Ugocsa utca 10.

A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a fszek1201@fszek.hu e-mail-címen, a résztvevők létszámának megadásával. 
A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.