Baba mama klub

baba mama klub plakátjaBaba mama klub indul az Ugocsa utcai Könyvtárban az Észak-budai Szent János Centrumkórház és Egészségfejlesztési Irodával közös szervezésben.

A foglalkozások 2024. februártól négy alkalommal kerülnek megrendezésre minden hónap második keddjén.

A Baba mama csoport célja a hasonló élethelyzetben lévő csecsemős vagy kisgyermekes (0-3 év) édesanyák közösség építése, támogatása és gyermekeik táplálása. A tervezett témák is a tápláláshoz, etetéshez kapcsolódnak, mint a csecsemők első fél évének táplálása, a hozzátáplálás időszaka, nem csak szoptatás támogatás, hanem a választott táplálási módban való segítségnyújtás, mint tápszer készítés higiéniája és a szoptatás alatti anyai táplálkozás irányelvei. Továbbá az elég jó anya kérdéskör érintése. A találkozók ismerkedéssel, a fenti témákban kötetlen beszélgetéssel fognak telni, mint egy anyacsoport a foglalkozást tartó vezetésével. A foglalkozásokon dietetikus és pszichológus is részt vesz.

Időpontok:

2024. február 13. 10:00-11:30 // Az első félév táplálása

2024. március 12. 10:00-11:30 // A második félév táplálása, hozzátáplálás 

2024. április 9. 10:00-11:30 // Elég jó anya?

2024. május 7. 10:00-11:30 // Szoptatás alatti anyai táplálkozás

Helyszín: FSZEK Ugocsa utcai Könyvtár, 1126 Budapest, Ugocsa utca 10.

A foglalkozásokon maximum 15 fő vehet részt. 

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a fszek1201@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: efiiroda