Ezt a cikket 2023. 02. 06 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hölgy-válasz

hölgyválasz plakát

Irodalomterápiás beszélgetés a Kelenföldi Könyvtárban 

Irodalomterápiás beszélgetéseink alkalmával egy-egy mű kapcsán osztjuk meg egymással felismeréseinket, élményeinket, gondolatainkat, melyeken keresztül világosabban láthatjuk saját motivációinkat, korlátainkat, azokat a belső kereteket, amelyek mindennapjainkat meghatározzák. 

A szépirodalom példaadó hatását felhasználva, a pozitív életszemlélet lehetőségeit keresve, korábban nem tapasztalt látásmódok segítségével gondolhatjuk át felmerülő problémáinkat, tervezhetjük újra megoldásainkat. 

Szeretettel várunk mindenkit, aki nyitott arra, hogy az együtt gondolkodás és az irodalom segítségével új élményekkel gazdagodjon.

Időpont:

2023. február 6. (hétfő) 17:30

Választott irodalmi mű: Szerb Antal: A fehér mágus

Helyszín: FSZEK Kelenföldi Könyvtár, 1119 Budapest, Etele út 55.

A foglalkozást tartja: Ráczné Forgács Anita könyvtáros, biblioterapeuta

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni a fszek1105@fszek.hu e-mail címen lehet.
 
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát: FSZEK