Ezt a cikket 2023. 02. 07 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pamacs

Pamacs szereplői, kutyák fényképei

Ismerjétek meg Schnautzer Samu, Bernáthegyi Bernát, Vizsla Vilmos, Tacskó Tasnád valamint Pamacs és az ő barátja Karmi macska kalandjait a Móricz Zsigmond Könyvtárban!

Gitárral kísért dalok és részletek a Pamacs című meséből Bagyinka László dalénekes-dalszerző és Karda László író tolmácsolásában.

 

Pamacs és a könyvek

 

A mesék 4-12 éves korosztály számára íródtak, de felnőttek is nyugodt szívvel olvashatják, hallgathatják.
 
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a fszek1103@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
Programunk 2023. február 7-én kedden délelőtt 10 és 11 óra között kerül megrendezésre.
Helyszín: Móricz Zsigmond Könyvtár, 1118 Budapest, Nagyszeben tér 1.
 
Várjuk az érdeklődőket!
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Bővebb információ a szerzőkről és a meséről: https://blnet.hu/
Fotó: http://pamacs.blnet.hu/
Főkép: pixabay.com