Ezt a cikket 2023. 04. 04 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyiptom

Szeretettel meghívjuk Önöket, 2023. április 03-án (hétfőn) 15 órakor Kósa Ildikó idegenvezető   Plakát:Egyiptom - történelmi korszakai és híres uralkodói című  előadására
Egyiptom - történelmi korszakai és híres uralkodói című vetítéssel egybekötött előadására.
 
Helyszín: Boráros téri Könyvtár, 1093 Budapest, Boráros tér 2.

A részvétel szabályai:

A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a fszek0902@fszek.hu e-mail címen a résztvevők számának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. A programokhoz kapcsolódó regisztrációról szóló adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát:FSZEK