Ezt a cikket 2023. 03. 31 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Okos" foglalkozások a könyvtárban

Internet Fiesta logója

2023-ban már 23. éve annak, hogy márciusban a könyvtárak megszervezik az Internet Fiesta programjait Az Informatikai és Könyvtári Szövetség – a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával – ismét összehangolt eseményekre biztatja az intézményeket.

Az idei fesztivál programjaira 2023. március 23-30. között kerül sor személyes és virtuális formában.
fiesta.ikszkonyvtarak.hu

Szívesen segítünk minden olyan olvasónknak, akik elakadtak a számítógép vagy saját „okos” eszközük használatában, (okostelefon, tablet, e-book olvasó). Ha nem tudja, pontosan hogyan kell használni őket, hozza be, és lehetőségeinkhez mérten segítünk!

2023. március 27-én, nyitvatartási időben, 13-19 óráig várunk minden kedves érdeklődőt.

A foglalkozáson való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a fszek0802@fszek.hu e-mail címen vagy a 313-8037-es telefonszámon.

Várunk mindenkit szeretettel!

FSZEK Kálvária téri könyvtár 1089 Budapest, Kálvária tér 12 sz.. Tel.: 1/313-8037 E-mail: fszek0802@fszek.hu

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Banner: fiesta.ikszkonyvtarak.hu, Borítókép: Pixabay