Társasjátékklub 14-99 éveseknek a Központi Könyvtárban

rajzolt társasjátékozó figurák és társasjátékokSzeretettel várjuk 14-től 99 éves korig a játszani szeretőket kéthetente pénteken 16 és 19 óra között a Központi Könyvtár 2. szinti Kisgalériájának társasjátékklubjába.

Játéknapok:

február 9. 23.

március 8. 22.

április 5. 19.

május 3. 17. 31.

június 14. 28.

Lehet jönni egyedül vagy társasággal is - a részvétel ingyenes, mindösszesen egy könyvtári tagság szükséges hozzá (16 éves korig ingyenes, afölött 400.-Ft/fő/év az adminisztrációs díj, személyazonosításra alkalmas igazolvány és lakcímkártya szükséges).

Milyen játékokra lehet számítani?

Dobble, Marrakech, Fedőnevek szavakkal, Sztorikockák, Dixit, Concept, Ticket to Ride - Európa, Sárkánytojás, Carcassone, Splendor, Kitchen Rush... és természetesen francia kártya - de ki-ki behozhatja akár a saját kedvencét is: biztosan talál hozzá játékostársakat.

A részvétel ingyenes, de regisztrációköteles.

További információ és regisztráció itt:

Myszöglád Katalin, játékmester: myszoglad@fszek.hu, +36 1 411 5000/5113

A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát és videó: Canva & FSZEK