Ezt a cikket 2023. 06. 09 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szavak tükre - Biblioterápiás esték a Központi Könyvtárban

Szavak tükre - Biblioterápiás esték a Központi Könyvtárbana foglalkozáson használt kártyák fotói

2023. június 8. csütörtök, 17 óra

Központi Könyvtár, Ötpacsirta Szalon

Méhes Károly: A házba vissza című novellája lesz a júniusi találkozásunk témája. 

A csoportfoglalkozáson személyiségünk titkait kutatjuk. Az irodalmi művek nem pusztán esztétikai értéket képviselnek, hanem magukban hordozzák azt a „tükröt” is, amelybe ha merünk, belenézhetünk, és az ott látottakkal egyetérthetünk vagy vitába szállhatunk.

A részvételhez nem szükséges más, minthogy nyitott szívvel és lélekkel érkezz. A foglalkozás ingyenes - érvényes könyvtári regisztrációs jeggyel bárki, bármikor bekapcsolódhat a sorozatba.

A beszélgetést Horváth Timea könyvtáros, fejlesztő biblioterapeuta, a könyvtár munkatársa vezeti.

Időpont: 2023. június 8. csütörtök, 17 óra

Helyszín: Központi Könyvtár, Ötpacsirta Szalon (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 4.)

Bővebb információ a biblioterápiáról itt olvasható.

A programon csak előzetesen regisztrált olvasóink vehetnek részt. A részvételi szándékot a foglalkozás napját megelőző szerda 10 óráig kérjük jelezni a biblioterapia@fszek.hu címen. A jelentkezésről visszaigazolást küldünk.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Fotó: Horváth Timea