Ezt a cikket 2024. 05. 15 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legendás detektívek - fikció és valóság szimbiózisa

Dr. Szomor Sándor A bosszú örvénye nagyítón keresztülA 19. század második felében alakult legendás detektívtestület történetének kutatása dr. Szomor Sándor nyugalmazott rendőrnyomozó, jogász, egyetemi oktató szakterülete. A bosszú örvénye című krimijében dolgozta fel a korabeli, valós eseményeken alapuló történeteket. A testületről szóló előadását és könyvbemutatóját 2024. május 15-én, szerdán hallgathatják meg az érdeklődők 17 órai kezdettel. 

A Magyar Sherlock Holmes Rajongói Club és a FSZEK Deák Ferenc Könyvtára szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

Időpont: 2024. május 15., szerda, 17 óra

Helyszín: FSZEK Deák Ferenc Könyvtár, 1074 Budapest, Rottenbiller utca 10.

A belépés ingyenes de regisztrációhoz kötött, melyet a fszek0702@fszek.hu e-mail címre küldhet. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Plakát: FSZEK Deák Ferenc Könyvtár