Tánc-Lánc 2024

Táncoló gyerekek köreA Tánc-Lánc Egyesület által szervezett foglalkozások 2-10 éves korig minden gyereknek egyaránt ajánlott. Az egyes alkalmakon az éppen aktuális témakörhöz kapcsolódó dalokat, mondókákat ismerhetnek meg a gyerekek, melyeket közben egyszerű ritmushangszerekkel kísérnek. Ezáltal megtapasztalhatják a közös zenélés élményét, a dallamból és ritmusból kibontakozó tánc pedig segíti őket a szabad önkifejezésben. A program második felében kézműves foglalkozáson is részt vehetnek az érdeklődők.

Helyszín: Terézvárosi Gyermekkönyvtár (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 6.)

A zenés-mozgásos foglalkozásokat Harsányi Ildikó vezeti. 2024 első felében öt pénteki alkalommal várjuk az érdeklődőket a következő témákkal:

  • Január 12. péntek 17 óra: "Jégvirág"
  • Február 9. péntek 17 óra: "Itt a farsang"
  • Március 8. péntek 17 óra: "Várjuk a tavaszt"
  • Április 12. péntek 17 óra: "Bolondos április avagy Cirkusz a Könyvtárban"
  • Május 10. péntek 17 óra: Csemeték és fiókák"

A programsorozat a VI. kerületi Terézvárosi Önkormányzat támogatásával valósulhat meg.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát: Szenáky Zsuzsanna