Ezt a cikket 2023. 05. 12 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Otthon a Könyvtárban: Családi nap a Terézvárosi Gyermekkönyvtárban

Könyvekből kijövő történetekMájus 12-én, pénteken a Könyvfőváros keretében, az Otthon a Könyvtárban programsorozaton belül családi napot szervez a Terézvárosi Gyermekkönyvtár 14-19 óráig! Az idén 150 éves Budapestet szeretnénk mi is kellőképpen megünnepelni játékos programokkal és író-olvasó találkozóval.

Részletes program

14:00 Budapest ÓriásPuzzle
Budapesthez és irodalomhoz kötődő kérdések megválaszolását követően felkerülhet egy kerületet jelképező puzzle darab a helyére. Családok együtt is tudják játszani, de a nagyobbak egyedül is kipróbálhatják.

16:00 Nem selejt: kézműves foglalkozás a könyvtár raktárában fellelhető anyagokból
Befőttes üvegekből készíthetünk dekupázs-technikával vázát vagy perselyt.

17:00 Egy kávé Tittel Kingával
Interaktív író-olvasó találkozó a Mesélő Budapest-könyvek szerzőjével. Előadásában kitér majd a terzévárosi látványosságokra, érdekességekre is.

További infók:
https://www.budapestkonyvfovaros.hu/esemeny/Otthon_a_konyvtarban_terezvarosi 

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Plakát: FSZEK