Ezt a cikket 2023. 06. 16 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Muzsikáló Olvasók: Szentivánéji álom

Maszkok, botok és tündérekA Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként a FSZEK Terézvárosi Gyermekkönyvtárban kerül megrendezésre a Muzsikáló olvasók elnevezésű programsorozat, melynek harmadik alkalma június 16-án, pénteken lesz, 16:30-18:30 között.

Ezen az alkalmon egy varázslatos világba kalauzoljuk magunkat, ahol tündérek és különböző varázslények laknak, megismerkedünk Mendellsohn: Szentivánéji álom című művével, tüzet ugrunk át, majd tündérmaszkot és tündérbotot készítünk. Érdemes emiatt kényelmes, maszatolást jól tűrő ruházatban érkezni.
Utazz el velünk ebbe a csodálatos világba, engedd, hogy Shakerpeare története elvarázsoljon!

További információk:
https://fb.me/e/2EqRPXAs3

A részvétel ingyenes, de a férőhelyek száma limitált, így regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az mesezenede@gmail.com e-mail címen lehet, melyre a gyermek nevét, életkorát kell elküldeni.

A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt olvasható.
A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.