Ezt a cikket 2023. 03. 24 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Muzsikáló olvasók programsorozat

Plakát a programrólA Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként a FSZEK Terézvárosi Gyermekkönyvtárban kerül megrendezésre a Muzsikáló olvasók elnevezésű programsorozat, melynek első alkalma 2023. március 24-én 15:30-tól lesz.

A programsorozat célja a 7-12 éves gyermekek anyanyelvi, ének-zenei és vizuális kompetenciáinak fejlesztésén túl a komplex személyiségfejlesztés és a tanulási módszerek, képességek támogatása művészetpedagógiai, élménypedagógiai módszerek alkalmazásával. Az alkalmak középpontjában egy-egy történet áll, melynek alapja egy papírszínház mese vagy egy olyan könyv, melyet a Holnap Kiadó Mesék az operából sorozatban, illetve a HVG Kiadó Klasszikus zenemesék sorozatban jelent meg. Az említett könyvek mindegyikéhez kapcsolódik egy zenei anyag is. A meseműhelyen való részvétel feltétele legalább kezdő szintű olvasási képességhez kötött.

Az állatok farsangja című foglalkozáson a műhely vezetője vetítéssel, betűvadászattal, kreatív játékokkal, alkotással és sok zenével készül a nagy állatbarátok kis csapatának.

A részvétel ingyenes, de a férőhelyek száma limitált, így regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az mesezenede@gmail.com e-mail címen lehet, melyre a gyermek nevét, életkorát kell elküldeni.
 
További információk: 
https://fb.me/e/3ZCUwiozK
https://www.budapestkonyvfovaros.hu/esemeny/Az_allatok_farsangja_kreativ_mesemuhely
 
A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook-oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

Plakát: Rózsavölgyi Anett