Ezt a cikket 2023. 09. 15 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Muzsikáló Olvasók: Nézd, ez én vagyok!

Asztalnál ülő gyermekekA Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként a FSZEK Terézvárosi Gyermekkönyvtárban kerül megrendezésre a Muzsikáló Olvasók elnevezésű programsorozat, melynek negyedik alkalma szeptember 15-én, pénteken lesz, 16:30-18:30 között.

A 7-12 éveseknek ajánlott foglalkozás során kooperatív, páros és egyéni munkaformákban is dolgoznak a gyerekek. A projekt az élményalapú oktatás, valamint az olvasás és a művészetek jelenlétének fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet a fiatalok életében. A műhely a könyvek által segít utat találni önmagunkhoz, és nyújt maradandó élményt a művészetek testvérkapcsolatának bevonásával. Minden alkalom alkotással zárul, melyhez kényelmes, maszatolást jól tűrő ruházat ajánlott.

  • Miért vagyok itt?
  • Ki vagyok én?
  • Milyen színű a boldogság?

Ezekre, és sok más kérdésre keressük ezúttal a válaszokat - játékos keretek között - kártyajátékok, papírszínház mese, csendeskönyv, illetve alkotás közepette. Mindannyiunkat foglalkoztatnak ezek a kérdések és ma már rengeteg kiváló segítő eszközt, kiadványt használhatunk annak érdekében, hogy minél korábban közelebb kerülhessünk a megválaszolásukhoz.

További információk:
Facebook esemény
Budapest Könyvfőváros 2023 oldala

A részvétel ingyenes, de a férőhelyek száma limitált, így regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az mesezenede@gmail.com e-mail címen lehet, melyre a gyermek nevét, életkorát kell elküldeni.
A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt olvasható.
A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: Rózsavölgyi Anett