Játék Ablak - kiállítás

Lovaglós játékA Játék Céh játéktervező és -készítő kézművesek és iparművészek alkotó közössége, mely azzal a céllal jött létre, hogy összefogja az ország különböző részein önállóan tevékenykedő játékkészítőket, közös szellemi műhelyt és közös bemutatkozási lehetőségeket biztosítva számukra.

Az általuk készített játékokból összegyűjtött kiállítást lehet megtekinteni gyereknap alkalmából a Terézvárosi Gyermekkönyvtárban 2024. május 22-től június 14-ig. Az érdekessége, hogy nincs nyitvatartáshoz kötve, ugyanis a teljes kirakatunkat rendezzük be, amit így bármikor meg lehet tekinteni!

A kiállítás megnyitója 2024. május 22. szerdán, 16 órától lesz, amit Gémesné Deák Júlia, a Játék Céh titkára fog megnyitni. Ezt követően a gyerekek a nemezelést próbálhatják ki Gera Klára vezetésével. Június 3-án, hétfőn pedig Bánóczi Lídiával lehet egyet kézműveskedni 17 órától.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát: Játék Céh