Ezt a cikket 2021. 12. 09 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Húrok és hangszálak - Lackfi János, Lackfi Dorottya és Sinha Róbert zenés irodalmi estje

2021. december 8-án, szerdán 18 órakor Lackfi János, Lackfi Dorottya és Sinha Róbert adnak zenés estet a Körúti Könyvtárban.

Sinha Róbert, Lackfi Dorottya és Lackfi JánosA rendhagyó esten nemcsak Lakcfi saját versei hangoznak el, és nemcsak vele találkozhat a közönség, hanem leánya, Lackfi Dorottya énekesnő és Sinha Róbert gitárművész is vendégünk lesz.

A közös műsorban egymást követik a szóban előadott költemények, valamint a gitárkísérettel elénekelt dalok (megzenésített versek) a világzene és az igényes könnyűzene határáról.

Ezek néha klasszikus beütéssel, máskor bossa nova vagy keringő ritmusban, vagy éppen rockzenei ihletésű akkordokkal szólalnak meg.

A belépés ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a fszek0601@fszek.hu e-mail címen.

A rendezvény az NKA támogatásával jött létre.

Nemzeti Kulturális Alap logója

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.