Ezt a cikket 2023. 06. 23 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Könyvet házhoz szolgáltatás

A Körúti Könyvtár elindította „Könyvet házhoz” szolgáltatását.A könyvet házhoz szolgáltatás plakátja

Kik vehetik igénybe?
A szolgáltatás rászorultsági alapú, az idős, beteg, mozgáskorlátozott, házhoz kötött VI. kerületi lakosok, akik nem tudják személyesen felkeresni a könyvtárat, bizalommal fordulhatnak könyvtárunkhoz! A szolgáltatás igényelhető átmenetileg is.

Mennyibe kerül?
A kiszállítás térítésmentes, a könyvtárhasználat általános feltételeit a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Használati Szabályzata határozza meg.

Mit lehet igényelni?
Könyveket és folyóiratokat. Elsősorban a Körúti Könyvtár állományából tudjuk az igényeket kielégíteni, de meghatározott feltételek mellett más könyvtárakból is be tudjuk szerezni a keresett műveket.

Milyen gyakran lehet igényelni?
Igényelni bármikor, de kiszállításra havonta kétszer kerül sor, előre egyeztetett időpontban. A kiszállítást könyvtárunk munkatársa végzi.

Hogyan lehet a szolgáltatásra jelentkezni?
A szolgáltatást a FSZEK Körúti Könyvtár biztosítja. Az igénybevételre vonatkozó kéréseket telefonon, e-mailben, vagy meghatalmazott útján személyesen jelezhetik.
A szolgáltatás könyvtári felelőse: Kuti Péter

Kapcsolat: +36 1 322-6656
A telefonszám a könyvtár nyitvatartási idejében hívható: H, K, Cs: 9-19 óra, Sz: 12-19 óra, P: 9-18 óra, Szo: 10-14 óra.

Email: fszek0601@fszek.hu

Plakát: FSZEK