Ezt a cikket 2023. 06. 14 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Irodalomterápia a Körúti Könyvtárban


plakát olvasó fiatalok színes rajzával

A januári foglalkozásra a létszám betelt!

Folytatódnak az irodalomterápás foglalkozások a Körúti Könyvtárban! (1066 Budapest, Teréz krt. 2-4.) 

Az első időpont: 2023. január 11., 18 óra

Az irodalomterápiás foglalkozás során válogatott rövidebb irodalmi művek (vers, novella, mese) asszociációs kártyák és expresszív írás segítségével több szinten kapcsolódhatunk a művekhez, önmagunkhoz, egymáshoz, ugyanakkor önismereti és közösségi élményhez juthatunk. Nem a művek irodalmi elemzése a cél, hanem a szövegek által önmagunk mélyebb megismerése, a ránk gyakorolt hatásuk megértése.

“Mindenki láthatatlan könyvtárat, meg nem írt regények kórusát hordozza magában.“
Dragan Velikic

Foglalkozásvezető: Arhip Márta
komplex művészeti terapeuta, életvezetési coach

A belépés ingyenes de regisztrációhoz kötött, melyet a fszek0601@fszek.hu e-mail címre küldhet. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk.

Várunk minden kedves Érdeklődőt szeretettel!

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Plakát: FSZEK