Ezt a cikket 2022. 01. 23 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éjszaka a könyvtárban

Időpont: 2022. január 22., 9:00 - 0:00
Helyszín: FSZEK Király utcai Könyvtár (1042 Budapest, Király u. 5.)

A tavalyi kényszerű szünet után idén ismét megtarthatjuk az "Éjszaka a könyvtárban" programunkat 2022. január. 22-én, a magyar kultúra napján, reggel 9 óra és éjfél között.

Tekintettel a jelenlegi vírushelyzetre, bizonyos kötöttségek közt tudjuk ezt megtenni. A szombati nyitvatartás után, 14 órától csak védettségi igazolvánnyal rendelkező tartózkodhat az épületben. Mindkét rendezvényre, a bábszínházra és a zenei előadásra is 25-25 fő az engedélyezett. A programok ingyenesek, de előzetesen regisztrálni kell.

Programok:

  • 15:00-tól: A sárkány és az ördög - marionett bábjáték a Kámfor Zenés Bábszínház előadásában (6-12 éves korig ajánlott)
  • 20:00-tól: Hendrix Project: Lamm Dávid - gitár, ének; Tomor Barnabás - basszusgitár ; Molnár Dániel - dobok
  • Az emeleten megtekinthető Tutor Zsuzsanna akvarell kiállítása.

Ezenkívül éjfélig lehet internetezni, könyvet vagy folyóiratot olvasni. Egy asztalnál maximum 4 fő a könyvtár társasjátékaival is játszhat. Ezek nem regisztrációkötelesek!

Aki még nem volt könyvtárunk tagja, azoknak egy fél évre ingyenes beiratkozást biztosítunk, hogy megismerjék könyvtárunkat.
Azoknak, akik már be vannak iratkozva és januárban jár le olvasójegyük érvényessége, ingyenesen, negyedévvel meghosszabbítjuk tagságukat.

A program Újpest Önkormányzatának támogatásával, a Humanitás Kulturális Alapítvány rendezésében valósul meg.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A rendezvény plakátja

Plakát: FSZEK

Egyes rendezvények csoportlétszáma korlátozott - maximum 25 fő -, ezért a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni lehet:

  • telefonon: +36 1 369 4979 (nyitvatartási időben)
  • e-mailben: fszek0401@fszek.hu vagy
  • személyesen a könyvtárban (1042 Budapest, Király u. 5.)

A találkozón való részvétel feltétele a védettségi igazolvány és személyazonosító okmány felmutatása. 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a programon.

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.

Slide kép forrása: wallpaperaccess.com