Ezt a cikket 2023. 09. 19 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Könyvbemutató

Könyvborító fekete-fehér városképekkel

A Krúdy Gyula Könyvtár vendége Dékány István filmrendező lesz, aki az idén nyáron megjelent A leggörbébb utca-Az óbudai Lajos utca története című könyv szerzője.

Beszélgetőtárs: Reményi Annamária, könyvtárunk munkatársa.

A könyvben szinte összekapcsolódik a múlt és a jelen, megjelenik számos történelmi, város-és kultúrtörténeti érdekesség. Az időben és „térben” való barangolást még szemléletesebbé teszi a könyv kiváló képanyaga, amelyben korabeli tervrajzok, épületfotók és életképek láthatók.

Az informatív és szakszerű, ugyanakkor élvezetes olvasmány segít megismerni, és egyúttal megőrizni is az óbudai Lajos utcát, amely Budapest legjelentősebb és sokat koptatott útvonala.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

Kép forrása: Fekete Sas Kiadó

Helyszín: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Krúdy Gyula Könyvtára
(1033 Budapest, Fő tér 5.; fszek0307@fszek.hu)

Időpont: 2023. szeptember 19. kedd, 17:30

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Regisztrálni a fszek0307@fszek.hu e-mail címen lehet vagy telefonon (368-8476) a könyvtár nyitvatartási idejében (H, Sz, Cs: 13-19, K, P: 10-16). 

A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk.

Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Kép forrása: Dékány István