Ezt a cikket 2023. 04. 06 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Találkozzunk a könyvtárban!

A FSZEK Török utcai Könyvtára szeretettel meghívja Önt, a Felhő Café Könyvek "Találkozzunk a könyvtárban!" című programjára.

Időpont: 2023. április 5. (szerda) 17:30-19:00

Helyszín: Török utcai Könyvtár

Regisztráció: A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni az fszek0204@fszek.hu címen lehet, a levél tárgyába írják be "Találkozzunk a könyvtárban!".

Mérő Vera első regénye, a Lúg kapcsán lesz a FSZEK Török utcai könyvtárának vendége, aki ősszel az Abortusztörténeteket Péterfy-Novák Évával közösen alig egy hét alatt szerkesztette meg. Mindketten beszélnek arról, hogy mennyi elszántság és erő kell ahhoz, hogy a Felhő Café Kiadó antológiáinak szerzői eljussanak igaz történeteik megírásához. Varga Edit, a kiadó egyik alapítója pedig elárulja, milyen küldetéstudat vezeti őket abban, hogy minél több olvasóhoz - így a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár olvasóihoz is - személyesen eljussanak.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Találkozzunk a könyvtárban - Felhő Café könyvek könyvbemutatója

Kép: Felhő Café Könyvek