Otthon a könyvtárban

Ünnepelje velünk a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 120. születésnapját!

Délelőtt 10 órától bábelőadással, Budapest óriás puzzle játékkal, délután a Szabó Ervin Könyvtárakról szóló fotókiállítással és extra Könyvklubbal várjuk az érdeklődőket.

10 órakor Ravasz Péter (avagy Hiter Peter az erdőben) című bolgár népmesék alapján készített bábelőadás a Malko Teatro Társulat előadásában.

12-16 óráig Játék a Budapest puzzle kvízkérdéseivel

16.30-18 óráig Könyvklub extra – Vass Norbert kritikus, szerkesztő beszélget Vida Gábor íróval Senkiháza – erdélyi lektűr c. kötetéről

2024. október 1. – 2024. december 20.

Képek a 120 éves Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár életéből – kiállítás könyvtárunkban                       a Budapest Gyűjtemény és a Fortepan képeiből

További információ a programsorozatról a www.konyvfovaros.hu oldalon.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a fszek0101@fszek.hu e-mail címen vagy a könyvtár telefonszámán (+36-1-356-4694) lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Plakát: FSZEK