Könyves Vasárnap

A program logója és szologenje. Együtt. Működik!

Ezen a napon könyvtárunk 9-13 óráig rendkívüli nyitvatartással, használt könyvek vásárával és év végéig szóló ingyenes beiratkozási lehetőséggel várja látogatóit.

A gyerekeket és családjukat sok szeretettel várjuk 11 órakor a Batyu Színház Furfangos székely mese című előadásán! A bukovinai székely eredetű mesét bábokkal, a gyerekeket bevonva adja elő az előadás mesélője.

A Batyu színház előadásának plakátja az előadó fényképével és bábokkalPlakát: FSZEK

Az előadáson a részvétel előzetes regisztrációhoz és védettségi igazolvány felmutatásához kötött. 18 év alattiak védett felnőtt kíséretében tekinthetik meg műsorunkat. Előzetes regisztráció a fszek1308@fszek.hu email címen, illetve telefonon (06-1-340-3309) vagy személyesen a könyvtárban lehetséges.

Az Országos Könyvtári Napok hivatalos honlapja

az Informatikai és Könyvtári Szövetség valamint a Nemzeti Kulturális Alap logói

A rendezvényeket a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.


A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Fotó: Batyúszínház