Beszélgetés Jakobovits Kittivel az Országos Könyvtári Napok keretében

A program logója és szologenje. Együtt. Működik!
 
Mi az irodalomterápia? Mit kezd a pszichológus a szövegekkel, mit árulhatnak el rólunk a meghatározó olvasmányélményeink és hogyan leheta program címe és Jakobovits Kitti fényképe terápiás az olvasás?
 
Irodalomterápia - A könyvespolcod pszichológusszemmel címmel megjelent könyve kapcsán beszélgetünk Jakobovits Kittivel arról, hogy miért szeretünk egyáltalán olvasni, miről is szól az irodalom és a pszichológia kapcsolata, és hogyan gondolkodhatunk pszichológusszemmel a könyvekről.
Beszélgetőtárs Sóron Ildikó FSZEK régióvezető, biblioterapeuta.
 
Jakobovits Kitti pszichológus és irodalomterapeuta, a Magyar Irodalomterápiás Társaság tagja. Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológia szakán és a Pécsi Tudományegyetem Biblioterapeuta szakirányú továbbképzésén végezte.
 
Időpont: 2021. október 05. (kedd), 17 óra
Helyszín: FSZEK Kőbányai Könyvtár
Cím: 1105 Bp., Szent László tér 7-14.
 

A részvétel szabályai:
A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a kiss.attila@fszek.hu e-mail címen a résztvevők számának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze.

A rendezvényen a 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet 6/C. § alapján kizárólag védett személyek vehetnek részt, illetve a 18 év alattiak védett felnőtt kíséretében. Védettségi igazolvány szükséges.

 

Az Országos Könyvtári Napok hivatalos honlapja

az Informatikai és Könyvtári Szövetség valamint a Nemzeti Kulturális Alap logói

A rendezvényeket a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.


A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Plakát: FSZEK