Közönségtalálkozó Bereményi Gézával

A program logója és szologenje. Együtt. Működik!

Bereményi Géza fényképe aktuális könyve borítóján

A Libri irodalmi díj nyertese 2021-ben Bereményi Géza Magyar Copperfield című regénye lett.

A szerzővel 2021. október 6-án (szerdán) 18 órától a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárának Ötpacsirta Szalonjában találkozhatnak az érdeklődők. Bereményi Géza a Nemzet Művésze, Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjas magyar író, dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező, akivel gazdag pályájáról Farkas Ferenc beszélget.

Helyszín: Ötpacsirta Szalon, VIII. Ötpacsirta utca 4.

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a farkas.ferenc@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

A rendezvényen a 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet 6/C. § alapján kizárólag védett személyek vehetnek részt, illetve a 18 év alattiak védett felnőtt kíséretében. Védettségi igazolvány szükséges.

Mindenkit szeretettel várunk!

Az Országos Könyvtári Napok hivatalos honlapja

az Informatikai és Könyvtári Szövetség valamint a Nemzeti Kulturális Alap logói

A rendezvényeket a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.


A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.