Ezt a cikket 2022. 01. 22 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Télvarázs

Egy újabb kézműves foglalkozás keretein belül várjuk sok szeretettel a kisebbeket és nagyobbakat.
A kisebbek hópelyheket készítenek oly módon mely kicsit serkenti a kreatívitást és a kézügyességet. A nagyobbak pedig varrni fognak filcanyagból korcsolyacipőt.
 
Időpont: 2021. január 21. péntek, 16:30

színes cérnák és egy kis olló

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a sarkanyosprogramok@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A rendezvényen a 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet 6/C. § alapján kizárólag védett személyek vehetnek részt, illetve a 18 év alattiak védett felnőtt kíséretében. Védettségi igazolvány szükséges. A rendezvényen kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése.
 
Helyszín: FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár, Budapest VIII. kerület, Reviczky u. 1.
Telefonszám: 06 1 411-5020
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
Kép: Pixabay