Ezt a cikket 2021. 11. 27 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adventi mesedélután - Népmesekincstár foglalkozás

MesÉLJÜNK az adventi időszakban! Meséléssel-énekléssel-népi játékokkal-mondókákkal várjuk mindazokat, akik közösen szeretnének készülni az adventi időszakra.
A Népmesekincstár Bajzáth Mária által kidolgozott mesepedagógiai módszer, melynek mesefoglalkozásvezetői Bakó Katalin és Dienes Éva könyvtárosok. Mesés-mondókás-játékos foglalkozásra hívják az óvodásokat és a kisiskolásokat, ahol elmerülhetnek a mesék világában.
 
Időpont: 2021. november 26. péntek, 16:30
 
adventi koszorú
A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a sarkanyosprogramok@fszek.hu e-mail címen lehet, a résztvevők létszámának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a programon, e-mailben jelezze.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
 
A rendezvényen a 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet 6/C. § alapján kizárólag védett személyek vehetnek részt, illetve a 18 év alattiak védett felnőtt kíséretében. Védettségi igazolvány szükséges. A rendezvényen kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése.
 
Helyszín: FSZEK Sárkányos Gyerekkönyvtár, Budapest VIII. kerület, Reviczky u. 1.
Telefonszám: 06 1 411-5020
 
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
 
 
Kép: Pixabay