Ezt a cikket 2022. 03. 31 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tengernyi könyv, rajzolás és vidámság - találkozó Bosnyák Viktória íróval és Dudás Győző illusztrátorral

Ismered a Rém-Jó Könyvek-sorozatot? És a Tengernyi kaland-, Tengernyi tudás-könyveket? Rém népszerűek, és tengernyi okosságot, vidámságot találsz lapjaikon. Most ezek a könyvek elevenednek majd meg a kispesti Üllői úti Könyvtárban, mert eljön két fáradhatatlan alkotójuk.
Az írójuk Bosnyák Viktória, és a vidám rajzok megalkotója Dudás Győző. Velük találkozhatsz, alkothatsz közösen furcsa lényeket, nevetve sajátíthatod el a legfurcsább nyelvtani szabályokat, és még sok-sok játék, móka vár rád.

Időpont: 2022. március 24-én, csütörtökön 17:00 órától

Helyszín:

FSZEK Üllői úti Könyvtára
1191 Budapest, Üllői út 255. T: +36-1-281-1163
http://www.facebook.com/fszekulloi
http://www.fszek.hu/ulloi

Programunkat elsősorban 6-11 éves gyerekeknek és családjuknak ajánljuk.

Bosnyák Viktória és Dudás Győző közös könyveikkel

Programjainkon csak az engedélyezett létszámban vehetnek részt a látogatók, ezért kérjük, regisztráljanak személyesen, telefonon vagy e-mailben. T: +36-1-281-1163;  e-mail: fszek1901@fszek.hu

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.