Ezt a cikket 2022. 08. 01 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

KönyvKikötő könyvklub fiataloknak - nyáron is

Üllői úti Könyvtár Kikötő részlege

KönyvKikötő könyvklubunk nyáron is folytatódik, de júniustól augusztusig más időpontban, csütörtökönként 17-19 óráig. Minden hónapban új témában olvasunk könyveket, és együtt vitatjuk meg az olvasmányainkat. Ha a témában más könyvet olvastál, ne csüggedj, mert nagyon örülünk minden újabb ajánlásnak. Klubvezetőnk célja, hogy összehozza az olvasni szerető embereket, és hogy ők is merjék megosztani a saját véleményüket és olvasmányaikat, gondolataikat.

 

Klubvezetőnk témái, ajánlásai:

Július 28-án, csütörtökön, 17-19 óráig

A havi téma:

  • Napfény járja át a szívem újra…

Olvassunk el egy könyvet, amelyben megjelenik a nyár!

Közös könyv:

Scott Fitzgerald: A Nagy Gatsby

 

 

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Programjainkon csak az engedélyezett létszámban vehetnek részt a látogatók, ezért kérjük, regisztráljanak személyesen, telefonon vagy e-mailben.
T: +36-1-281-1163 E-mail: fszek1901@fszek.hu 
 
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.