Ezt a cikket 2021. 12. 31 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karácsonyi ötletgyár és hangolódás (14-24 éveseknek)

Karácsonyi hangulat teával pattogatott kukoricával és kandallóvalA karácsony előtti rohanás és káosz közepette 2021. december 11-én, szombaton 15:30-tól igazi karácsonyi atmoszférával várunk titeket egy közös ötletelésre és utolsó pillanatos ajándékkészítésre.
 
Szervezők: Rozi és Janka
 
Korosztály: 14-24 éves korig
 
Amivel várunk:
- mézeskalács-díszítés
- KARAOKE
- pólófestés
- kreatív ajándékkészítés
- ötletelés
- TRIVIA/KVÍZJÁTÉK
...és még sok meglepetés.
 
 
A program ingyenes.
 
Az olvasók és a könyvtárosok biztonsága érdekében a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár valamennyi könyvtárában kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése és a távolságtartás.
További részletek portálunkon olvashatók.
 
Programjainkon csak az engedélyezett létszámban vehetnek részt a látogatók, 18 éven felüliek védettségi igazolvánnyal, 18 év alattiak védett felnőtt kíséretében. Ezért kérjük, regisztráljanak személyesen, telefonon vagy e-mailben.
T: +36-1-281-1163
 

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

 
Kép forrása: Pixabay