Ezt a cikket 2021. 10. 01 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zenés körút

A program plakátja egy fuvolán játszó nő képének részletével

Műsor:

Maurice Ravel:
Pavane egy infánsnő halálára

Claude Debussy:
Sarabande
Jóföldi Anett, Bánki Berta, Nagy Bernadett, Bán Máté – fuvola

Nebojša Jovan Živkovič:
Trio per uno, Op.27. – 1. tétel

Pace Percussion Trio:
Klapperen

Balázs Oszkár:
Trio No. 2

Ed Argenziano:
Stinkin’ Garbage

Tóth Péter:
Zsoldosszerenád

Nebojša Jovan Živkovič:
Trio per uno, Op.27. – 3. tétel

William J. Schinstine:
Rock Trap

Gérard Berlioz:
Mosgrad Express
Herboly László, Kurcsák István, Pusztai Gábor – ütőhangszerek

Budapest akkor marad élhető, szerethető, lüktető világváros, ha kisközösségek erős, összetartó hálózatából épül fel. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, kulturális életünkben is új platformokra és szokásokra, friss élményekre van szükségünk. Ezt erősíti a Budapesti Fesztiválzenekar és a Főváros együttműködése, melynek keretében együttesünk kamaraformációi Budapest fontos intézményeiben vagy onnan online bejelentkezve adnak minikoncerteket.
A program Budapest Főváros támogatásával valósul meg.” – Budapesti Fesztiválzenekar

Időpont: 2021. szeptember 30., (csütörtök) 17 óra
Helyszín: FSZEK Karinthy Frigyes Könyvtár
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 11.

A részvétel szabályai:
A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a fszek1106@fszek.hu e-mail címen a résztvevők számának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

A rendezvényen a 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet 6/C. § alapján kizárólag védett személyek vehetnek részt, illetve a 18 év alattiak védett felnőtt kíséretében. Védettségi igazolvány szükséges.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

Plakát: FSZEK
Cikk-főkép forrása: pixabay.com