Ezt a cikket 2022. 12. 31 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kicsivel is tartsd magad formában!

Tegyél egészségedért és jó közérzetedért!

Baba - mama torna mamának és babának.

A baba-mama torna a szülést követően min. 6 héttel kezdhető meg, elsősorban a kismamák fizikai regenerálódását szolgálja, ugyanakkor a babákat is bevonjuk az óra egy részébe. Törekszünk a terhesség és a szülés által igénybevett szervezet megerősítésére, az átrendeződött test visszarendezésére.
 
A baba-mama torna a fizikai regenerálódáson túl megelőzheti vagy segítheti a szülést követően gyakran előforduló gyermekágyi depressziót, azáltal, hogy a kismama vele hasonló problémákkal küzdő hölgyek társaságába kerül. Megerősíti, meghittebbé teszi a baba-mama kapcsolatot, javítja a kisbaba mozgás- és szociális fejlődését.
 
A tornát tartja: Királyné Szklenár Judit aerobic oktató
Időpont: csütörtökönként 9:30-tól
Nagyon kérek mindenkit, hogy aki szeretne jönni, jelezze mindenképpen!
 
A részvétel ingyenes, és létszámkorlátozott, ezért regisztráció szükséges a fszek1105@fszek.hu e-mail címen, vagy személyesen a résztvevők számának megadásával.
Részletekről érdeklődjön telefonon: 06-1/371 2788, e-mailben: fszek1105@fszek.hu vagy személyesen.
A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.
A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.
Várunk mindenkit szeretettel!
 
Főkép: FSZEK