Ezt a cikket 2021. 10. 08 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Így társasozunk mi!"

Társasjátékot szimbolizáló rajz

Társasjáték-pedagógia Lencse Mátéval

Lencse Máté társasjáték-tervező, a hazai társasjáték-pedagógia egyik jelentős teoretikusa tart játékbemutatóval egybekötött előadást a társasjátékokról. A társasok a legjobb indirekt fejlesztő eszközök, hiszen szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a gyerekeket, mint a társasjáték, miközben még szórakoztat is. Az előadás betekintést nyújt a játéktervezés hátterébe, elméletébe és gyakorlatába egyaránt, megismerhetjük a társasjátékokban megjelenő pedagógiai elveket, célokat és mechanizmusokat, a szórakoztatva fejlesztés és tanítás mikéntjeit.
A programot pedagógusok figyelmébe is ajánljuk, mivel az előadás során Lencse Máté számos gyakorlati példán keresztül szemlélteti a társasjátékok alkalmazásának lehetőségeit az óvodai és iskolai foglalkozások keretei között.
 
Időpont: 2021. október 07. (csütörtök), 17 óra
Helyszín: FSZEK Kőbányai Könyvtár
Cím: 1105 Bp., Szent László tér 7-14.
 

A részvétel szabályai:
A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a kiss.attila@fszek.hu e-mail címen a résztvevők számának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze.

A rendezvényen védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetnek részt!

Az Országos Könyvtári Napok hivatalos honlapja

az Informatikai és Könyvtári Szövetség valamint a Nemzeti Kulturális Alap logói

A rendezvényeket a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

A könyvtárak által szervezett programokon a részvétel ingyenes. A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A regisztrációhoz kötött programokhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

 

Plakát: FSZEK