Ezt a cikket 2021. 09. 25 napján archiváltuk, a benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

PADAM - Kárász Eszter sanzonestje a Belvárosi Könyvtárban

A Belvárosi Művészeti Napok keretében idén Kárász Eszter és zenésztársai látogatnak el hozzánk a Belvárosi Könyvtárba!

Kárász Eszter sanzonestjének plakátja

Plakát: FSZEK. Fotó: Kárász Eszter

Időpont: 2021. szeptember 24., péntek 18 óra
Helyszín: FSZEK Belvárosi Könyvtár
1054 Budapest, Vadász u. 42.

Francia sanzonest, amelyben közismert és közkedvelt Edith Piaf-sanzonok és önéletrajzi vallomások elevenítik fel Piaf szenvedélyekkel, nagy mélységekkel és magasságokkal teli életét, és idézik elénk Párizs, valamint a Montmartre hangulatát.
„Egy nő kiáll a színpadra, egyszerű fekete ruhában, kicsi és törékeny. Megszólal a zene, és a francia dal a lélekig hatol. Csak a nekrológokból és tanulmányokból tudhatjuk meg, hogy magáról énekelt. Ő volt Edith Piaf. Kárász Eszter pont arra tesz kísérletet, hogy bemutassa őt. De nem ő válik Piaffá, hanem Piaf üzeneteit keresi magában. Megrendítő előadás. Újraéled a sanzon. A zene, a francia nyelv és Kárász Eszter olyan egység, amelynek minden atomja igaz, és ebben az olcsó szórakoztatással teli világban igazi lélek-felszabadítás mindenkinek, aki erre az órára nem sajnálja az időt.” (részlet Tucker András kritikájából)

A rendezvény támogatója Belváros-Lipótváros Önkormányzata.

Belváros-Lipótváros Önkormányzata logó

A részvétel szabályai:
A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a fszek0502@fszek.hu e-mail címen a résztvevők számának megadásával. A sikeres regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze. A regisztációhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

A rendezvényen védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetnek részt!

A résztvevők megjelenésükkel tudomásul veszik, hogy a rendezvényen fotó/videofelvétel készül, amelyet a könyvtár honlapján vagy Facebook oldalán közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat az arcmása közzététele ellen.